fbpx
Sistemske rešitve v opečni gradnji
TRGOVINA
TEMELJNA PLOŠČA IN XPS ROBNI OPAŽ
OKENSKE ODPRTINE IN PREKLADE
RAVNA STREHA in ATIKA
TIPSKI ELEMENTI
UNIKATNI IZDELKI PO NAROČILU

Sistemske rešitve so namenjene lažji gradnji in preprečevanju toplotnih mostov v klasični zidani gradnji. Elementi so razviti iz visoko kvalitetnih materialov, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo brez dodatnega vzdrževanja. S temi rešitvami se izognemo nepotrebnim toplotnim mostovom, premikanju in posedanju oken in vrat, izdelave podobnih manj kvalitetnih rešitev na gradbišču in nepredvidljivimi stroški izvedbe.

Vse rešitve se lahko prilagodijo potrebam posameznega projekta, oziroma se zanj razvijejo tudi nove rešitve, glede na vaše potrebe. Na spletni strani so predstavljene le osnovne standardne rešitve. Vsi elementi se proizvajajo po meri na podlagi potrjenih naročil. Dobava za večino elementov je 5 delovnih dni oziroma po dogovoru. Dostava izdelkov na gradbišče po celotni Sloveniji v vrednosti nad 500,00 EUR je brezplačna. Nudimo tudi možnost vgradnje vseh naših elementov.

Rezultat je pasivna ali skoraj nič energijska hiša

Zelena Gradnja d.o.o.

Štihova ulica 16
1000 Ljubljana

Davčna št.: SI28332806
Matična št.: 3746283000

Kontakt

tel: +386 (0)41 636 264

email: info@zelenagradnja.si
web: www.zelenagradnja.si

Prijava na e-novice

© 2018, Zelena gradnja d.o.o. | Pogoji uporabe | O nas

Brezplačni seminar
"Vse o gradnji skoraj nič-energijske hiše"

Podjetje Zelena gradnja d.o.o. v sodelovanju s podjetjem Wienerberger d.o.o. vabi na brezplačni seminar z naslovom »Vse o gradnji skoraj nič-energijske hiše«

Datum seminarja:
četrtek, 20.2.2020 med 16:00 in 18:30 uro