Novice

Preverite novosti na trgu

Brezplačni seminar CELOVITA PRENOVA HIŠE

Ste v fazi odločanja za celovito prenove vaše hiše? Izbirate materiale in načine financiranja prenove doma pa ne veste, kako bi se tega lotili?

Pridružite se nam na brezplačnem, poučno-izobraževalnem seminarju CELOVITA PRENOVA HIŠE, ki bo v Ljubljani. S strokovnjaki iz tega področja bomo predstavili sodobne rešitve za prenovo vašega doma. Odkrili bomo vam tudi prednosti in priložnosti sodobne in  kvalitetne prenove celotne hiše.

Pridružite se nam v četrtek, 26. oktobra 2017, ob 16:00 uri v Wienerberger centru masivne gradnje Ljubljana, na Dunajski 167, v poslovni stavbi Rotonda.

Program seminarja:

  1. Dr. Miha Praznik – Načrtovanje in optimiranje nabora učinkovitih ukrepov za celovito energetsko prenovo starejše opečne družinske hiše (30 min)
  2. Dr. Miha Praznik – Ekonomika, racionalizacija investiranja in finančne pomoči ob celoviti prenovi hiš v kategoriji skoraj nič-energijskih stavb (10 min)
  3. Krajši odmor
  4. Štefan Piškur – Specifičnost celovite gradbene prenove opečnih hiš ter zahteve za zagotavljanje kakovosti – kakovostni primeri in pogoste napake iz gradbene prakse, prikaz detajlov, ukrepi za dodatno toplotno zaščito stavbe ter nove instalacije (40 min)
  5. Tomaž Strehar – Sanacija strehe – celostne rešitve ob prenovi ali sanaciji strehe (20 minut)

Prosimo vas, da nam svojo udeležbo potrdite na naslov wienerberger.center@wienerberger.com

Parkiranje je za udeležence seminarja brezplačno v garaži poslovnega objekta Rotonda.

Se vidimo na seminarju, 26. oktobra 2017.

Kontaktirajte nas

Trenutno nismo prisotni za klepet v živo, lahko pa nam pošljete e-mail.

Vprašanja, težave ali dvomi? Z veseljem vam pomagamo.

Klikni ENTER, da pošlješ sporočilo